Godnatt!

Dax att krypa ner i sängen nu, ses i morgon. Pusspuss

Allsång på skansen

Tittade på allsång på skansen precis och ingen som tittade kunde väl undgå att se det stora plakatet som någon höll upp när Johan Palm uppträdde. På plakatet stod det; Johan, jag är gravid.
Måste kännas väldigt kul att stå på scenen och se detta plakat även om han vet att det inte är hans så är det det som alla ser plakatet kommer att tro.
Skulle inte förvåna mig om detta står på framsidan av löpsedlarna i morgon. Kvällstidningarna har ju inte så mycket att skriva om.

Kärra grus..

Har kärrat lite grus som Regina och jag var och hämtade häromdagen. Skickar in en bild så ni ser hur det blir..

Tycker jag har hållit på och kärrat och kärrat men grushögen blir aldrig mindre. Har en del kvar att kärra om man säger så.

Drömbutik

Sitter här i soffan och läser senaste numret av Tove Hem & Trädgård. Och ser plötsligt en annons om en butik. Går ut på butikens hemsida och inser att bilderna är som plockade ur mitt drömhem. Butiken i sig ligger i den inte så stora staden Karlskoga men kolla in bilderna...
Sovrummet, verkligen en plats för lugn och ro och liggande pärlspont hur snyggt är det inte. 

Hittade även en grymt snygg hallbyrå, den skulle göra sig riktigt bra i min hall faktiskt.. =)

För att inte tala om soffan, soffbordet är inte heller så dumt men

jag hittade ett som jag tyckte bättre om, se själva.

Och tänk dig att komma ut på uteplatesen en solig sommarmorgon och höra fåglarnas kvitter och sen kunna sätta sig här..

Som sagt, har verkligen hittat min drömbutik. Kolla själva får ni se. Vita Rummet. www.vitarummet.se

Männens stilmissar

Läste på aftonbladet nu på morgonen om männens stilmissar..
1. Stoppa in byxorna i strumporna, eller dra in byxbenen med gummisnoddar.(Detta kan jag verkligen hålla med om)
2. Baggyjeans som visar rumpan. Byxor som är för långa, korta eller som sitter dåligt.
3. Djupt urringat som visar bröstet.
4. Fel skor, ja det absolut värsta tubsockor i sandaler. 

5. Kombinationen kamouflagemönster, tribaltatueringar och tumring.

6. Bratstil med vaxad backslick, skjorta med uppvikt krage och rosa tröja.

7. Mys/träningsbyxor utanför hemmet eller gymmet.

8. Att vara för trendmedveten och se ut som att man inte riktigt trivs i kläderna.

9. Skate- och hiphop-kläder.

10. För mycket av allt: mönster, färger, smycken eller accessoarer.

Måste säga att jag tycker mycket av det här låter lite som killarna som hänger utanför mcdonalds en lördagskväll.
Men tycker bratstilen borde ha kommit högre upp, finns inge fulare.
Återsommer senare!


20090630

Idag är det sista juni, ännu en såndär varm och skön dag ute. Har ätit frukost och fixat iordning( satt upp håret och satt på mig bikini) mig nu. Ska ut på en långpromenad med hunden och klimpen i den nya vagnen. Passar nog på att gå förbi vattnet och ta ett dopp på vägen hem. Bäst att gå när han ligger och väntar. Hörs senare!

I morgon kommer hon hit..

Tjejen som alltid funnits där, hon som bodde i huset bredvid hela uppväxten. Jag i mörkt hår,

Vi har haft kul ihop...

Vi har skämt ut oss...

Och ja vi har bott ihop...

och hon kommer hit i morgon... Vi har en del att prata om som ni säkert förstår. Nu e det dax att sova.. Puss puss

Lata dagar på stranden


Ser fram emot stranden, at i lugn och ro kunna lägga sig tillrätta i solen och ta fram en bra bok och bara kunna vara.
Längtar... Bilden e tagen en sån där underbar sommardag när det fläktar från havet men man ändå känner att solen värmer. Älskar sommaren!


Semesterplaner

Var hemma hos Tess och Jonny ikväll och pratade semesterplaner, tror inte vi kom fram till så mycket men vi hade trevligt. Har suttit och kollat lite olika campingar nu sen vi kom hem och har hittat några så vi får väl se vad de andra 5 som ska med tycker. 2 av dem är nog på min sida, de är inte ens ett år gamla..
Ska prata med Tess och Jonny i morgon så får vi se. Ska snart sova puss puss

Värmeböljan är här...

Ja det verkar så, värmeböljan är här för att stanna. Sommaren har äntligen kommit. Var 17 grader i skuggan när jag vaknade i morse vid 06.30. Och nu så syns inte några moln till på himlen så jag tror värmen kommer stiga ännu mera under dagen. Ska ut och påta lite i trädgården nu. Ses senare!

Inte vilken stege som helst

Har hittat stegen med stort S, en stege som alla borde få ha i sitt hem, jag vill ha den i badrummet med massor av fina handdukar och några doftljus på översta hyllan.. Blunda och tänk...
Mmmmm vackert!


Drömhem, vill ha

 Mitt drömhem, hittade den här bilden. Kolla in bjalkarna i taket, den öppna spisen samt den gamla vedspisen. Vad mer kan man önska sig i ett kök. Vill ha..

Klimpens första bad

Klimpen badade för första gången i sitt liv utomhus i en sjö, han älskade det. grader varmt var det. Han tyckte nog det var som ett jättebadkar, rena drömmen för honom att plaska i vattnet. 

Sommarstugan

Var iväg till sommarstugan idag, tog lite bilder när jag var där, helt underbart väder, runt 25 grader och klarblå himmel. Fattar ingenting nu, får inte bilderna på rätt kant.. Lägger upp dom iaf och försöker fixa till det i morgon.
Första är på blomlådan, blommar för fullt...

Passade även på att bada bastu i värmen.



Hämta grus

Ska alldeles strax åka och hämta grus som ska ligga runt huset, Kärran är påkopplad så det är bara att köra, det blir värre när det är dax för att backa men tar man det lungt ska det nog gå bra. Regina ska följa med så i värsta fall får hon rätta upp situationen, men det vet hon inte om.. Nu kommer hon... Hörs senare!

Tack snälla Vilja...

Måste verkligen tacka Vilja som hjälpt mig med bloggen så att det äntligen ser ut som en blogg och inte någonting som man bara kastat ihop... Tack Vilja (viljasvarld.blogg.se) du e bäst!

Michael Jackson har lämnat oss

Tog upp tidningen ur brevlådan i morse och det första jag såg var; Michael Jackson har avlidit på sjukhus i Los Angeles. Han blev 50 år gammal, hade tydligen drabbats av hjärtstillenstånd.
Visst, jag är inget jättefans av Michael men man har lyssnat på hans musik och många hits har det ju blivit. Han har ju varit en man som hamnat i hetluften många gånger för saker som inte rört hans musik så nu får reportrarna leta upp någon annan att skriva om.


Ernst! Älskade Ernst!

Ikväll är han tillbaka, denna härliga farbror med de härliga uttrycken för allt...
Just det Ernst är tillbaka i rutan med andra säsongen av sommar med Ernst.
Kommer sitta bänkad framför tvn kl 20.00 ikväll för att se vad han nu kommer på att man kan göra.
Kolla bara in uteplatsen, hur hemtrevlig som helst, han kan gärna få komma hit och hjälpa till om han vill.

 En fotän kanske inte skulle vara så dum på uteplatsen eller i trädgården, måste helt klart titta ikväll om jag kan få några tips. Kommer inte vara tillgänglig fr. kl 20 ikväll. Då är det bara jag och Ernst...


Storhandling

Klimpen har precis somnat, ska ut och fixa lite i trädgården snart, Får passa på nu när han sover och innan det blir för varmt, ska åka och storhandla sen, känns som det nästan är tomt i skafferiet.
Köpa batterier till vågen så man kan se om det går åt rätt håll, kan ju hålla tummarna. Tycker jag har varit rätt så duktig aif. Tar en långpromenad varje morgon och har i princip slutat med kaffebröd och godis.
Ses senare. Puss puss


Shop til you drop..

Var in till stan idag och shoppade, om jag shoppade.. Fick tillslut bära klimpen på armen eftersom det var fullt under vagnen. Shoppade två färgglada lite längre linnen till mig själv, annars var det "bara" presenter. Var även tvungen att shoppa upp ett presentkort jag hade låg på Duka eftersom de nu blivit uppköpta av Cervera och det känns lite tråkigt om skulle gå till spillo, blev en duk, en vas, en liten brödkavel till klimpen samt rostfri hushållspappershållare.
Shopping kan göra en så glad.

Desperate Housewifes

Satt och kollade i dagens tvtablå och kom på att Desperate Housewifes slutat för säsongen och undrade vad som kommit dit istället. Döm om min förvåning när jag insåg att det är Desperate Housewife men på riktigt...
Måste ta och kolla in det ikväll om det e nåt att ha.
 

Hämndens pris

Sappade lite på tvn nu och insåg att de visar Beck- Hämndens pris på tv4 ikväll. Har ni inte sett den så spring iväg och hyr den nu, den är helt klart en av de bästa filmerna jag någonsin sett.  

Sexigast i världen

Såg att Megan Fox blivit utnämnd till världens sexigaste kvinna av tidningen FHM, men tillägga bör man väl göra att Angelina Jolie inte kom försen på en 15 plats!?!?
                    
      1:a plats                                              15:e plats


Vem är det  som sitter och bestämmer egentligen?


Grillkväll..

Har varit hemma hos Tess & Jonny och grillat ikväll, man tröttnar verkligen aldrig på grillat. Vet inte om det beror på att man verkligen förknippar det med sommaren eller vad det är. Gott är det iaf.

Ska snart gå och sova. Nattinatti

14 november då smäller det.

En dag är iaf inplanerad i min almenacka, 14 november. Tänkte jag skulle vara med utanför H&M när de öppnar den här morgon och försöka komma över ett par Jimmy Choo skor. Saknar ett par i min garderob...

Rallybrudar

Kollade på filmen Rallybrudar igår, med bla Eva Röse i en av huvudrollerna. Riktigt bra film, kan jag varmt rekomendera!

Underbar morgon


Tog en skön morgonpromenad i morse med hunden och klimpen. Helt underbart väder, var bara tvungen att gå ner till vattnet en sväng och bara titta ut över sjön. Den låg helt spegelblank, det var så himla rofyllt och fint. En helt underbar morgon! Lägger ut lite bilder så ni också kan få njuta.


Äntligen kommer värmen

Satt och läste lite på aftonbladet nu på morgonen och insåg att nu kommer värmen, riktig högsommarvärme som det ska vara så här års men som inte infunnit sig än. Hoppas att det stämmer bara, det brukar ju kunna vara lite si och så med detta. Längtar fortfarande till sommaren fast halva redan har gått. Måste ut en sväng med hunden nu. Hörs senare!

Midsommar

Jobbade hela midsommarafton från tidig morgon tills 19,30. När jag kom hem väntade Tess och Jonny hemma hos oss. Hade med hjälp av min sambo precis grillat färdigt så man kan säga att jag kom till dukat bord.
Efter maten flyttade vi oss in till vardagsrummet där vi doppade jordgubbar och kiwi i chokladfondue. Mums!
Helt underbar smak, rekomenderar varmt. Passar perfekt i goda vänners lag eller varför inte på en romantisk dejt. Hoppas alla haft en bra midsommar. Puss på er alla!

Jag är kär...

Gick förbi ett skyltfönster när jag var på stan häromdan, och såg plötsligt något i ögonvrån som lös upp. Kunde inte låta bli att vända på mig och där, där stod dom. Absolut en av de vackraste och sexigaste.. (Nej det är ingen man) High heels och den härligaste lila färg som jag någonsin sett. Titta själva...
  I´m in LOVE

Sex and the city

Kollade på Sex and the city- filmen igår ( ja vet, ett år efter alla andra) och ja vet inte varför men det är en härlig känsla som sprider sig i kroppen när man ser dem. Vet inte varför men allt verkar så himla härligt. För att inte tala om kläderna, skorna som dom har.. Trivs extremt bra med mitt liv men kan ändå inte sluta drömma...


Namngivelse? Dop?

Funderar lite på namngivelse till våran lille klimp, har hela tiden pushat på det, men insåg idag att jag inte har en aning om hur det egentligen går till.. Visst, men bjuder hem släkt och vänner men sen.. Vill inte att det ska kännas tillgjort. Förslag??? Tänkte först mat + fika men fika kanske räcker? Eller tycker folk att  man är snål då?
HJÄLP! Har ingen aning, tror jag måste kolla upp det här lite mer. Tips önskas..

Solnedgång en sommarkväll på västkusten

Malfo´s krypin

Lyckades ta denna bild när solen precis är på väg ner, man längtar till ännu fler härliga sommarkvällar

Kampen efter kilona

Började igår min kamp efter alla xtra kilon. Bestämt mig för att försöka få bort alla xtra kilon som jag lagt på mig under graviditeten. Lyckades lägga på mig 23kg och har fortfarande 7 kvar tills jag är nere i startvikten, sen är det iof ett + och jag kan ta bort några till. Vet själv att jag mår mycket bättre när jag trivs med mig själv.
Hursomhelst så har jag bestämt mig med att börja dricka proteindrink istället för lunch för att se om det hjälper samt sluta (nej förresten dra ner, helgerna måste man få äta något gott på) med fika och godis.  Måste komma igång med träningen igen, har ju lovat att jag ska leda spinning till hösten igen, något som jag gjorde för flera år sen. Kommer nog svimma på cykeln om jag inte sätter fart och kommer igång nu, det vore inte kul...

Sovit riktigt bra inatt

Ögonstenen sov ända till halv fyra innan han tyckte det var dax att stiga upp. Känns som man börjar bli lite bortskämd,börjar ju vara van att gå upp 2-3 gånger/natt. Förstår inte hur man orkar egentligen mendet är som att man fick superkrafter när man fick barn.

RSS 2.0