20090724

Har vrit väldigt dålig på att skriva ett tag, ska försöka skärpa mig. Blir lite så när man är mitt i semestern och håller på med andra saker hela tiden.
Var ute i skogen och plockade blåbär förrgår, gjorde sylt av dem sen när jag kom hem. Å gud vad gott det är... Ska steka pannkakor idag tror jag så jag får äta sylten till.
Måste ut en sväng idag och kolla lite svamp, det är så himla rofyllt att gå i skogen och bara lyssna. Behöver inte bry sig om någonting utan bara vara...Det är livskvalitet det.
Ska köpa gummistövlar till klimpen idag. Han måste ju också kunna röra sig ute när det är blött ute. Även om han inte kan gå än så alskar han att krypa och det spelar ingen roll om det är blött eller inte.
Shoppade ett nytt regnställ till honom på semestern. Jättegulligt!
 

20090724

Måste börja dagen med att säga, Grattia Tessan fyller 26 år idag...

Grattis gumman!!! Ser inte ut att vara en dag äldre än 18... Puss

Back in the cabin

Tillbaka i husvagnen efter en utflykt till ett köpcenter nära Nyköping. Hittade äntligen ett regnställ till klimpen. Skitbra, då kan vi vara ute när det regnar. Shoppade även en fin klänning till mig själv, kände att jag var värd denna.

Igår blev det inget skrivet, hann helt enkelt inte. Var vid havet och badade med klimpen, han verkligen älskar vatten. Solade och var in till stan och tog en stor glass. Jag, klimpen Tess & Sötnos var själva hela dagen på killarna var och gipsade om Jonnys fot. Lugnt och skönt med andra ord...

Som sagt det var en lugn och skön dag! puss puss

 


Ikea kungenskurva

Var och kollade på tullgarns slott idag, regnet hängde i luften. När vi var klara med det efter ca 2 timmar åkte vi till kungens kurva, ikea. Har aldrig varit där förut, det e verkligen hur stort som helst.. Grymt kul! I morgon ska det bli bättre väder igen så då blir det bara att ta det lugnt. Jonny och min sambo ska till sjukhuset och gipsa om jonnys fot..

Dax igen

Varit till nyköping idag, gått på stan och kollat hamnen, riktigt fint faktiskt. Ligger här bredvid klimpen nu, han ska sova.. Tess och sötnos i andra änden av vagnen. Kanske kommer hem tidigare från semestern, hänt lite saker. Berättar senare.. Kan inte skriva mer nu.. Puss

Kväll i förtältet

Sitter i förtältet och myser. Har precis tagit en kvällsfika och grillat.. Måste följa med till badrummet nu..

20090712

Idag har vi haft kanonväder. Passade på att sola lite när klimpen tog en tupplur på eftermiddagen. Har inte gjort något annat speciellt annars. E och handlar nu ska hem och laga till någon god kvällsmat när vi e klara här.

20090711

Full fart idag, har varit ner till trosa stad idag. Det var jättefint, massor med gamla trähus mch små grusgångar längs ån. Kommer bilder senare. Köpte nya löparskor idag, vita och ljusblå. Kanonsköna! Haft jättebra väder, inge regn alls till skillnad från hemma där det kommit 80 mm. Usch, ingen fantast av regn, men älskar sol. Får se vad vi hittar på i morgon! Ha det bra så länge.. Puss

Tja kärring!

Har precis gått och lagt mig i husvagnen nu, klimpen ligger här bredvid gud vad mysigt det är. Fick kämpa idag för att få upp förtältet, 5 pers va vi och höll på i 2 timmar. Något specialtält, 6kantigt asstort.. Förut idag när jag skulle gå och värma välling till klimpen så funkade såklart inte micron. Fick vända och gå tillbaka med kall välling. Hur som helst på väg tillbaka gick jag förbi en lekplats där några småkillar höll på och lekte, kanske var 6el 7 år. När jag gått förbi så hör jag; tja kärring! Hålla det var bara jag där och jag e ingen kärring jag e 25, sen hörde jag; kolla arslet! Det var ju småkillar... Vem f-n har lärt dem det där? Nu e det dax att sova.. Skriver i morgon igen. Puss

20090710

Idag bär det av till Trosa, måste bara vänta på att Tess och Jonny blir klara. Passar på att skriva lite under tiden.
Sovit i stan i natt hos mormor och morfar. Maten blev kanon igår, älgfile, färskpotatis och en jättegod sås gjord på bla vinbärsgelé. Det blev lyckat.
Var bara bra med Jenny och Fredrik, Åt köttfärspaj och drack hemmagjord fläderblomssaft, går inte att jämföra med köpt.
Bestämde att det inte skulle gå så lång tid innan vi skulle höras nästa gång, hitta på nåt kul, ta en tripp någonstans.
Kollade i ett kortalbum som Jenny fick när hon fyllde 25, var massor av kort som jag aldrig sett trots att vi har hängt ihop hela livet. Såg mig själv med frisyrer som jag inte ens visste att jag hade haft. Kul med gamla minnen.
Måste kolla igenom packningen så att jag inte glömt nåt nu. Försöker mobilblogga lite sen. Puss puss
Ha det bra i regnet nu!
Lägger upp en bild från förra semestern på västkusten! Ja, jag är höggravid..

20090709

Godmorgon!
Planer för idag:
1. Sminka mig och klä på mig
2. Skjutsa Sambo till tåget.
3. Åka in till stan, lämns saker hos mormor och morfar.
4. Fara vidare till Jenny och käka lite, ta en fika.
Jenny på vår semester till Gotland!
5. Åka vidare till mormor och morfar för att laga iordning älgfilé och bjuda dem på det.
6. Stannar kanske kvar där inatt.

 

Sexual education

Har suttit och kollat på tv nu, så nu e jag lärd =). Måste gå och sova nu, hoppas klimpen sover bättre inatt, har sovit så oroligt nu flera nätter. Vet inte varför men börjar gråta i sömnen flera gånger per natt. Stackars lilla plutten. Nån som vet vad det beror på? Nattinatti

Stora byggslaget

Sitter och kolla på det stora byggslaget och kan verkligen inte hur mycket jag än försöker sluta irritera mig på Sara i det svarta laget. Ta tex de här tre vita hyllorna som hon satte upp på tre olika höjder bara för att alla andra i laget ville ha hyllora på två olika höjder. Är vi på dagisnivå eller är det bara för att djävlas med alla andra.
Barnslig? Eller överreagerar jag?

Raka benen

Nyss när jag duschade och rakade benen så skulle jag skynda på mig själv lite och det gick ju som det gick, om jag säger så här; går runt med ett nallepuh plåster nere på vänster vad.(Var det enda plåster jag hittade hemma)
Men får väl ta på mig några snygga kläder som matchar till den fina gula lappen på benet.

Shoppa kamera

Var och shoppade  en ny digitalkamera igår, har hunnit tagit lite bilder nu och de blev riktigt bra. Kul att ha en kamera igen har saknat min gamla sen jag tappade den/ den blev stulen.
 Mitt nya köp!!!

Färdig klippt!

Helt underbart! Nu har jag klippt färdigt gräsmattan, 2500m2 gräsmatta. Tar 2 timmar om man kör för fullt med våran gräsklippare vilket jag gjort nu. Varmt och klibbigt ute känns som det hänger åska i luften. Måste hoppa in i duschen en sväng så man får kyla av sig lite.

20090708

Idag packade vi bilen igen men den här gången åkte vi ( Jag, Klimpen, Sambo, Johnny, Tess och sötnos) till Askersund hamn, strosa runt lite i samhället och köpte italiensk glass... Lite gott att sitta vid vattnet och njuta av en extremt god glass. Nu e det sommar!
Tess, Johnny och sötnos följde sedan med hem till oss för att grilla. Nu e jag helt slut, men måste ut och klippa gräset innan det börjar regna igen.. Hörs senare! Puss

Hela gänget i hamnen i Askersund, jag e bakom kameran.

20090707

Nu har jag varit gördålig på att skriva, sorry! Åkte till Linköping idag, till cloetta och shoppade choklad.. Mums! Blev endel plopp, kexchoklad, center och romerska bågar...

Här är vi hela gänget samlat! Sötnos och Tess, jag, min sambo och klimpen och sist men inte minst Jonny

hemma igen

har besök nu, återkommer senare om resan idag... Lite bilder också!

Imorgon bär det av..

Har inte gjort något speciellt idag har varit så himla dåligt väder. Ösregn hela dagen. Hann planera in en resa till Linköping imorgon Cloetta har sin produktion där och lagerförsäljning. Mitt paradis, älskar choklad, kan göra en så glad har en kraft som inte kan beskrivas, blir lycklig i hela kroppen när man tar en choklasbit.
Jag vet att du vill ha...
Återkommer i morgon med lite bilder..
Sitter och kollar på en film på canal+ first nu, Zodiac, riktigt spännande. Ska kolla klart på den nu sen blir det bingen. Nattinatti. Skriver i morgon igen!


Matdax

Har kommit tillbaka från storhandlingen nu, äntligen... Gick nästan 1500 på bara mat, de kunde man ju ha roligare för. Men mat måste man ha så det är bara att inse att det går en hel del pengar till det kontot varje månad.
Sitter här i soffan och väntar på att klimpen ska vakna, ska då åka hem till Tess och Jonny och äta lunch. Sen ska vi in till stan och shoppa en sväng.
Testar att göra om designen lite på bloggen, får se om det kan bli nåt. Kan hålla på hur länge som helst, tiden bara rinner iväg.

Mc Dreamy # 1

Var med och röstade när aftonbldet skolle kora världens sexigaste TV-Doktor.. Och han vann såklart. Mc Dreamy, Derek Shepherd från Greys Anathomy.
Skulle alla läkare varasom han skulle sjukhusen behöva byggas ut, alla skulle vilja vara där.
Hundögon, man smälter!

20090706

Idag är en sån där mysdag när man bara vill ligga kvar i sängen eller högst flytta sig till soffan och titta på tv hela dagen.
Himlen är grå och trist och det regnar.
Sambon startade sin semester idag, bra början! Men han bryr sig inte om vädret (han e ute på sjön nu). Ska åka och handla om en stund men innan ska jag ta en sväng med hunden.
Ses senare! Chao chao

Sovtime

Dax att gå och lägga sig nu, måste orka upp i morgon med klimpen. Natti natti på er!

20090705 igen

Min vanliga tur utspelade sig idag. När jag kom till affären för att köpa kameran så var den såklart slut... Kommer inte in försen om 2 veckor, vilket är för sent.
Tess och Jonny kom förbi på eftermiddagen och tog en fika, pratade lite semesterplaner också, lutar nog åt att åka en sväng till Trosa, faktiskt riktigt fint där verkar det som. Havsbad med klippor och sandstrand och gamla stan att gå runt och strosa i. Slinka in på någo härlig uteservering eller på någon mysig krog. Skönt att komma iväg en sväng även om det inte är så himla långt. Svårt att riktigt slappna av helt när man e hemma.
Jag och min sambo tog sedan hand om vedhögen som vi har haft liggande på tomten sen i april/maj när vi fällde massa träd, kändes som en sten föll från axlarna när vi var klara med den. Nu ska vi bara forsla bort veden också,
Regina var över i kväll och passade på att kolla på film när klimpen somnat. Hemma bäst blev det med Matthew McConaughey och Sarah Jessica Parker. Filmen är riktigt bra, och även om man inte skulle gilla filmen så kan man ju alltid titta på Matthew, hur snygg e han inte?

Manlig! Det var det jag sökte..

Smink

Var och shoppade lite smink igår. Måste ju ha lite fint sommarsmink så man känner sig fräsch. Gick in på MakeUpStore och kom ut med en rouge och ett lipgloss. Jättefräscha sommarfärger, nu finns det inget som kan stoppa mig! ;)

Färgen på lipglosset heter queen och blushen heter sugar muffin.

20090705

Idag har jag haft sovmorgon, min sambo tog klimpen i morse och jag låg kvar och drog mig ända till 08.30.
Gick sen upp och läste tidningen och tittade igenom lite reklam och åt lite vattenmelon samtidigt. Mums!
Det är en riktig favorit på sommaren när det e varmt och gott ute.
Ser ut att vara jätteskönt väder ute när man sitter och tittar ut genom fönstret men det var visst lite kallt och blåsigt ute. Iaf om man lyssnar på min sambo, själv har jag inte varit utanför dörren än.
Måste klä på mig och fixa iordning mig nu, ska kanske åka och köpa en kamera sen eller bara åka och köpa en glass och sätta oss på nåt fint ställe där det är lä.
Ses senare!
Puss puss 


Sixten

Hittade lite bilder när jag satt coh kollade lite på datorn. Här är några på min lilla vovve Sixten.

Kolla in jättenosen...

Vagabond

Tog en sväng på stan igår. Hittade en plansch med ett par skor som jag verkligen vill ha men när jag frågade säljaren så berättade hon att de var slut i hela Sverige. Men jag tänker fortsätta leta. Kolla in dem nedan.

Hur snygga är de inte??? 


20090703

Måste ju testa om det här funkar. Första gången jag e ute på nätet med mobilen, verkar funka rätt bra.. Riktigt kvalmigt här, kommer bli svårt att sova ikväll.. Skriver mer i morgon när jag e hemma vid min dator igen.. Puss på er! Trevlig helg..:-)

Besök av en prins..

Hittade den här när jag flyttade på lite cement..


Lite bilder igen

Passade på att ta några bilder i morse på promenaden när jag gick förbi en så härlig rosenbuske, den luktar så himla gott. helt underbart.


20090702

På morgonen har jag varit iväg med klimpen till bvc på 10 mån kontroll. Han hade växt som han skulle vägde ca 9300gr och var 75cm lång. Lång och ståtlig, måste ha ärvt efter sin pappa.. Skulle mer likna en kubik annars. =)
Sitter och väntar på att myrdödaren ska komma hit, ja jag kallar honom så. Han ska hjälpa oss att få bort myror som vi har inne, 4:e gången han är här, ska fråga om han inte har något dundergift som han kan lägga ut. Hur som helst så måste jag och klimpen åka hemmifrån i tvådygn nu när han varit här så vi packar och åker iväg till mormor och morfar idag. Blir som en liten miniemester nästan.
Vet inte om jag kommer skriva någt nu när jag är hos dom men jag uppdaterar i annatfall när jag kommer hem.
Måste blanda ny välling hör jag.. pusspuss


Fika dax

Jonny ringde precis,har varit inne och gipsat om foten nu, så de tänkte komma förbi på en kopp kaffe. Bäst jag fixar iordning lite så i kan sitta ute i solen och fika. Kommer tillbaka senare i em.
Sköt om er så länge.


20090701

Måste börja med att skriva grattis till min syster, fyller 32 idag.
Har varit ute och tagit en långpromenad nu på morgonen, jätteskönt solen skiner, himlen är så gott som klarblå.
Väldigt hög luftfuktighet idag, känns nästan som lite åskvärme. ska fortsätta fixa lite i trädgården när klimpen tar sin förmiddagslur, snart dax för den låter det som. Måste fixa lite välling och lägga honom. Ses senare!

RSS 2.0